Rondje Almere

Rondje Almere

Vandaag een heerlijk rondje Almere. Met een lekker zonnetje vertrokken we rond 11:15 vanaf jachthaven Haddock via de Kromme Weteringsluis en de Hoge Vaart naar de Noorderplassen om daar aan te meren bij Schateiland. Met de bijboot hebben we op de verschillende eilandjes een tweetal Geocaches gezocht en gevonden. Na een ontspannen middag vanaf Schateiland over de Noorderplassen via de Beatrixsluis naar het Weerwater gevaren waar we net op tijd voor de regen konden afmeren op onze vaste ligplaats bij jachthaven Haddock.

Afgelegde afstand 21 km met een gemiddelde snelheid van 7 km/h.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.