Afscheid Ruim Zat

Afscheid Ruim Zat

Vanaf april 2016 hebben wij veel plezier beleefd met onze Doerak 700 Ruim Zat. Vele tochten en vakanties hebben we met haar gemaakt maar nu is het tijd om afscheid te nemen.

In april van dit jaar zijn we verhuisd naar een huis waar we ook de mogelijkheid hebben om een boot bij ons aan de steiger te leggen, een goed moment om nog eens naar ons vaargedrag te kijken. Aangezien we het afgelopen vaarseizoen alleen maar dagtochten hebben gevaren, hebben we besloten om de Doerak in de verkoop te zetten en op zoek te gaan naar een sloep die makkelijk bij ons huis aan de steiger kan liggen.

Ondertussen is Ruim Zat verkocht en opgehaald door haar nieuwe eigenaar.

Blijf genieten van de watersport in het algemeen en de Doerak in het bijzonder.

Groeten en tot ziens op het water. 👋🏻

Anneke en Patrick

2 gedachten over “Afscheid Ruim Zat

  1. Hoi Patrick, voor mijn Doerak ga ik binnenkort een nieuwe kap aanschaffen. De kap van jou Doerak die je verkocht heb ziet er super gaaf uit. Ik was benieuwd of je meer foto’s hebt en wie de kap heeft gemaakt. De oplossing als je alleen het deel bij het voorraam laat zitten en de rest verwijderd heb ik niet eerder gezien. Grt Lex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.