Nieuw marifoonkanaal 64 in Flevoland

Nieuw marifoonkanaal 64 in Flevoland

Per 1 april 2022 geldt voor alle bruggen en sluizen, die aangesloten zijn op de provinciale bediencentrale in Flevoland, één nieuw marifoonkanaal, namelijk kanaal 64.

Dit betekent dat de vijf bestaande marifoonkanalen, nl. 22, 26, 84, 85 en 86 vervangen worden door kanaal 64. Ook de bruggen en sluizen, die nu geen verbinding met een marifoonkanaal hebben, zijn vanaf 1 april verbonden met kanaal 64.

Kanaal 64

De informatieborden bij de bruggen en sluizen worden de laatste twee weken van maart vervangen, zodat per 1 april de nieuwe borden met kanaal 64, geplaatst zijn. Dit betekent dat er sprake is van een overgangsperiode van twee weken, waarin de borden niet altijd kloppen met het kanaal dat in werking is. Deze twee weken worden ook gebruikt om de marifoonkanalen daadwerkelijk om te zetten. Tijdens deze overgangsperiode zal of het nieuwe of het oude kanaal in werking zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.