TIP: Meerdaagse tochten met de sloep

TIP: Meerdaagse tochten met de sloep

Via de Faceboek groep Sloepen en Tenders kwam ik de website meerdaagsesloepentochten.nl tegen. Hier kan je het boekje ‘Meerdaagse tochten met de sloep’ verkrijgen waarin zoveel mogelijk informatie en tips is gebundeld en in een leesbaar formaat is gegoten. 

Het boekje ‘Meerdaagse tochten met de sloep’ is gratis verkrijgbaar in PDF formaat. Wil je een gedrukt exemplaar, dan kun je deze op de website bestellen. Je ontvangt dan de uitgave als een mooi glossy magazine in de brievenbus. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden.

2 gedachten over “TIP: Meerdaagse tochten met de sloep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.